*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Общинска администрация

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОФИЦИАЛНИЯТ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ !


  

    На интернет страницата на община Белослав www.beloslav.org ще намерите информация за Белослав, дейността на общината и общинския съвет. Тук ще откриете данни за града и съставните села, за културните, образователни, социални и др. институции, за икономическия потенциал и възможностите за инвестиции в региона. Ще можете да се запознаете с актуални общински наредби, правилници, инструкции,  проекти, програми, решения на Общинския съвет, както и да разберете повече за административните услуги, които Ви интересуват.

  През интернет-страницата Вие можете да изтеглите образци на заявления и документи, да се възползвате от електронните услуги, които са въведени като част от общинската политиката за модерно, ефективно и прозрачно управление в услуга на гражданите. 
 
   Само на 20 километра от Черно море и големия туристически, стопански и административен център Варна,  нашата малка и гостоприемна община  Ви предлага богато културно-историческо наследство, красива природа, благоприятно географско разположение и сериозен икономически потенциал, свързан традиционно с промишленото производство.

    Амбицията на Общинска администрация- Белослав е да е полезна и да оказва подкрепа на жители, гости и партньори на Община Белослав!


 
Добре дошли в Белослав !

ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата