За втора поредна година община Белослав подкрепи кампанията "Нестле за Живей Активно", която се проведе под мотото "Бъди добрият пример за теб и близките ти".

За втора поредна година община Белослав подкрепи кампанията "Нестле за Живей Активно", която се проведе под мотото "Бъди добрият пример за теб и близките ти".


В рамките на инициативата на Нестле в община Белослав се проведоха различни по вид спортни дейност. Деца, ученици, и жители на общината приеха предизвикателството и се включиха с усмивки и настроение в инициативата.

На 23 септември в спортните занимания, които бяха организирани в училищата и на стадион "Димитър Ватев" в гр. Белослав и в с. Езерово се включиха ученици и преподаватели от СУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Белослав, , ОУ "Св. Патрирх Евтимий" гр. Белослав, ОУ "Св. св. Кирил и Методий" с. Езерово и НУ "Отец Паисий" гр. Белослав. Малчуганите от ДГ " Калина Малина" гр. Белослав, ДГ "Първи юни" гр. Белослав, ДГ "Щастливо детство" гр. Белослав и ДГ "Дора Габе" с . Езерово, заедно със своите учители и помощник-възпитатели се включиха в игрите за най малките , които се проведоха на 24 септември.

На 23 септември в НЧ "Добруджа - 1929" с. Разделна бе организарана беседа на тема "Здарвословно хранене". Там децата от клуб "Млади кулинари таланти" към СУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Белослав демонстрираха как се приготвят здравословни храни и напитки.

А на 26 септември, с поход от с. Разделна до крепостта Петрич кале ентусиасти се включиха в инициативата, която подкрепя и популяризира спорта, здравословното и балансирано хранене. Всяка активност бе съобразена с възрастта на присъстващите и ги накара да се движат, спортуват и забавляват.

Община Белослав изказава своята благодарност към всички участници, които подкрепиха кампанията "Нестле за Живей Активно"!
Храни се здравословно, спортувай, живей активно – това зависи от всеки един от нас. Не е трудно, можем да Живеем Активно !