Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
За втора поредна година община Белослав подкрепи кампанията "Нестле за Живей Активно", която се проведе под мотото "Бъди добрият пример за теб и близките ти".
26.09.2020

В рамките на инициативата на Нестле в община Белослав се проведоха различни по вид спортни дейност. Деца, ученици, и жители на общината приеха предизвикателството и се включиха с усмивки и настроение в инициативата.

На 23 септември в спортните занимания, които бяха организирани в училищата и на стадион "Димитър Ватев" в гр. Белослав и в с. Езерово се включиха ученици и преподаватели от СУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Белослав, , ОУ "Св. Патрирх Евтимий" гр. Белослав, ОУ "Св. св. Кирил и Методий" с. Езерово и НУ "Отец Паисий" гр. Белослав. Малчуганите от ДГ " Калина Малина" гр. Белослав, ДГ "Първи юни" гр. Белослав, ДГ "Щастливо детство" гр. Белослав и ДГ "Дора Габе" с . Езерово, заедно със своите учители и помощник-възпитатели се включиха в игрите за най малките , които се проведоха на 24 септември.

На 23 септември в НЧ "Добруджа - 1929" с. Разделна бе организарана беседа на тема "Здарвословно хранене". Там децата от клуб "Млади кулинари таланти" към СУ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Белослав демонстрираха как се приготвят здравословни храни и напитки.

А на 26 септември, с поход от с. Разделна до крепостта Петрич кале ентусиасти се включиха в инициативата, която подкрепя и популяризира спорта, здравословното и балансирано хранене. Всяка активност бе съобразена с възрастта на присъстващите и ги накара да се движат, спортуват и забавляват.

Община Белослав изказава своята благодарност към всички участници, които подкрепиха кампанията "Нестле за Живей Активно"!
Храни се здравословно, спортувай, живей активно – това зависи от всеки един от нас. Не е трудно, можем да Живеем Активно !
e-УСЛУГИ на Община Белослав
Проект BG16M1OP002-2.009-0072 „Демонстрационен модел за предотвратяване и рециклиране на битови отпадъци в община Белослав“
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата