Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 година
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
ПРЕДСТАВЛЕНИЯОчаквайте в началото на март на наша сцена! Цена на билета: 5лв. Телефон за информация: 0878118670


Малките актьори от театрално студио "Пиеро" при НЧ " Съзнание 1926" гр. Белослав откриват театрален фестивал "Звезди на сцената" в театър "Българан" , гр. Варна. Заповядайте да ги подкрепим! Вход - свободен. Началото е в 13:15 ч. 7 октомври 2017г.

Заповядайте на премиерата на Младежки театър " Арлекин" от гр. Варна. Ентусиастите с млади сърца ще ви направят съпричастни с вълненията и тревогите на своите герои от вечната комедия на Ст.Л.Костов- " Женско царство".
Мястото на срещата е известно - НЧ" Съзнание 1926",21 юни 2017 г., 19 ч., Билети: за възрастни 4 лв., за деца 2 лв.
„ ПОД НЕБЕТО НА ПАРИЖ” - Музикален спектакъл

Френски шансони и италиански популярни песни оживяват в една съвсем нова история „Под небето на Париж“. Спектакълът ни пренася в очарователната атмосфера на френската столица и емоцията на една красива любов, с музика, текст и изпълнения на популярни лица от театралната и музикална сцена. Историята е разказана вълнуващо от актрисата Деляна Хаджиянкова, с прекрасните гласове на сопраното Валентина Корчакова и тенора Марио Николов. Акомпаниментът е на виртуозния пианист – Страцимир Павлов.
В програмата на музикалния спектакъл са включени едни от най-популярните музикални хитове на двадесети век, изпълнявани от звезди като Едит Пиаф, Марио Ланца, Пепино Галиарди, Дийн Мартин, Жо Дасен и др.
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 20 април 2017г. Начален час:18:30
място: Киносалона 
билети: 6 лв. 

Театър за деца! "Червената шапчица" по Е.Шварц, режисьор Мария Петрова-Енева

22 март 2017г.14:00ч. Билети в библиотеката-цена: 3 лв.Народно читалище "Съзнание-1926" гр.Белослав Ви кани на постановката "ЧИЧОВЦИ"по Иван Вазов на Драматичен театър "Антон Страшимиров"-гр.Разград. Заповядайте на 22 март 2017г. от 18:30ч.в читалището!


e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата