Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
Писмо от Председателя на Националния оперативен Щаб - Началник на Военномедицинска академия: Генерал - Майор Проф. Венцислав Мутафчийски, д.м.ф.
23.03.2020

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

представяме на вниманието Ви, писмо от Председателя на Националния оперативен Щаб - Началник на Военномедицинска академия: Генерал - Майор Проф. Венцислав Мутафчийски, д.м.ф.

"Във връзка със създадената епидемиологична обстановка в страната и с цел подготовка на медицинския персонал за клинично поведение при пациенти с коронавирусна инфекция, приложено Ви изпращам следните документи за запознаване в спешен порядък на медицинския персонал и областните кризисни щабове:

 
e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата