Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
❗️ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ❗️ На вниманието на пътуващите с “ВОЛАН” ЕООД , уведомяваме, че считано от 24.03.2020г. за пътуващите по линия “Белослав - Варна “ ще бъдат осигурени 2 бр. автобуси от 7:10 ч.
23.03.2020
❗️ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ❗️

На вниманието на пътуващите с “ВОЛАН” ЕООД , уведомяваме, че считано от 24.03.2020г. за пътуващите по линия “Белослав - Варна “ ще бъдат осигурени 2 бр. автобуси от 7:10 ч.
Възможно е забавяне на автобусите по посока гр. Варна и обратно, поради извършавите се проверки на КПП на с. Константиново. Времетраенето е различно на всяка проверка, предвид броя на пътуващите.

Общинска админситрация - Белослав апелира към всички да се спазва социална дистанция! Бъдете отговорни! Заедно ще се справим със ситуацията!🍀

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата