Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
Поздравителен адрес по случай 8-ми декември от кмета на Община Белослав
08.12.2019
Уважаеми студенти,

Най-сърдечно Ви честитя 8 декември, празникът на българските студенти, на младостта, на дързостта, на промяната, на творчеството! Поздравявам и всички, които все още носят в сърцата си незабравимите години на студентския живот.
Честит празник и на преподавателите - на всички професори, доценти и асистенти, които са ви верни водачи в дебрите на науката! Веселете се в днешния ден, защото студентският празник е нещо прекрасно. Това е ден, който си спомняме дълго и след време се връщаме към него с носталгия заради всички изживяни емоции, заради срещите, а понякога и в името на ценни приятелства, които остават за цял живот.

Скъпи студенти, вярвайте, че само мислещите, активни и просветени граждани могат да променят света към по добро.

Желая Ви хубав празник, успешно завършване и добра реализация на всички!

Честит 8-ми декември!

инж. Деян Иванов
кмет на Община Белослав

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата