Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
На 8 ноември, в деня на Свети Архангел Михаил – пазител на реда и законността, вие отбелязвате своя професионален празник.
08.11.2019

Уважаеми служители на българската полиция,

На 8 ноември, в деня на Свети Архангел Михаил – пазител на реда и законността, вие отбелязвате своя професионален празник.
Използвам повода да Ви поздравя за неуморния труд, за енергията и усилията, които полагате ежедневно за опазване живота и спокойствието на гражданите, за осигуряването на добър обществен ред.

Пожелавам Ви най-вече здраве, сила и непоколебима вяра в каузата на трудната и отговорна професия. Вярвам, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката си професия и да гарантирате сигурността на жителите на община Белослав!
Честит празник и на всички празнуващи имения си ден днес!

Бъдете здрави и нека св. Архангел Михаил закриля Вас и Вашите семейства!

инж. Деян Иванов
Кмет на Община Белослав

 
e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата