Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
Православната църква почита паметта на Светите мъченици София и нейните дъщери - Вяра, Надежда и Любов.
17.09.2019

Уважаеми съграждани,
Скъпи именици,

На 17 септември Православната църква почита паметта на Светите мъченици София и нейните дъщери - Вяра, Надежда и Любов. На този ден, християните си припомнят тяхната жертвоготовност и отдават почит на ценните добродетели, които ни съпътстват и крепят в трудните моменти – вярата, надеждата, любовта и мъдростта.

Обичайте ближните си, не спирайте да раздавате любов и правите добро на хората около вас! Носете вярата и надеждата дълбоко в сърцата си и нека пътят на живота ви бъде изпълнен с хармония! Бъдете благословени!

Честит празник на всички именици и техните близки!

инж. Деян Иванов
кмет на община Белослав

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата