Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
Поздравителен адрес от кмета на община Белослав инж. Деян Иванов, по случай III-ти Национален фестивал на шевицата
08.09.2019

Скъпи жители на гр. Белослав,
скъпи гости на Третия национален фестивал на шевицата,

за мен и екипа ми, беше чест, за трета поредна година да сме домакин и именно Фестивалът на шевицата да се проведе в гр. Белослав, където за пореден път на едно място бе събрана красотата на българската везбена традиция.

Отправяме благодарности и към организаторите: Славян Стоянов, Д-р Росен Гацин, Дима Тодорова и Тонка Захирева на това събитие, както и към всички участници и доброволци в него - за ентусиазма, неуморния труд и усилията, които положихте, за да можем днес да се докоснем до изконно българското, до нашето културно наследство.

Вярваме, че с общи усилия ще продължим да даваме пример за успешно партньорство и реализация на значими културни инициативи на територията на общината!

„Фестивалът на шевицата” се превърна в едно чакано с нетърпение събитие, което се утвърди като част от културния календар на община Белослав и от духа на нашия град. Събитие, което събира пазители на българската шевица от цялата страна и изпълва с много настроение и красота.

инж. Деян Иванов
кмет на община Белослав

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата