Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
Детско полицейско училище
17.11.2016

    След успешно стартиралата инициатива на УП „Белослав и Аврен“ и Община Белослав на тема "Октомври-месец на безопастността на пътното движение", в гр.Белослав се откри и Детско полицейско училище с учениците от III клас на СОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ .
Лектор на Детското полицейско училище е полицейски инспектор Пламен Панайотов на УП "Белослав и Аврен" към 04-РУ-МВР-Варна.
Всеки вторник от 16.00 ч., третокласниците се обучават на различни теми, свързани с живота и дейността на полицейския служител, а също така и лична полицейска защита.
Децата се запознаха и обещаха да спазват "Етичния кодекс на доброволеца в детското полицейско училище".

С много хът и активно участие малките участници усвояват и показват новите защитни техники, нагледно показани от инспектор Панайотов.
В детското полицейско училище се обсъждат и теми, свързани с беопастността по пътното движение и телефонните измами.


e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата