Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
Международният ден на усмивката в Община Белослав
07.10.2016
Днес е международният ден на усмивката!

Безброй усмивки бяха раздадени във всички училища и детски градини на територията на Община Белослав. Мероприятието бе организирано от Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при община Белослав.
     По традиция празникът се отбелязва всеки първи петък на октомври. 
Автор на популярното усмихнато жълто личице, основен символ на Световния ден на усмивката, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963г.
Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в интернет, но и навсякъде в нашия живот.
Преди да почине през 2001 г. Харви Бел окончателно определил своята мисия - той виждал себе си като международен посланик на щастието и измислил този празник - Международен ден на усмивката.
Според Бел това трябва да бъде денят "посветен на доброто настроение и добрите дела" и да преминава под мотото: "Направи добро. Помогни на някого да се усмихне". Бел смятал още, че това трябва да бъде ден, в който всеки да се усмихва и да дарява усмивки на околните.
Датата е в началото на октомври, защото в началото на есента определено хората имат нужда от повече усмивки.

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата