Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
🍇🍷ПРАЗНИК НА ВИНОТО И ВЕСЕЛИЕТО В БЕЛОСЛАВ🍷🍇
01.02.2019

С много настроение и хубаво време белославци отпразнуваха заедно Празника на виното и веселието. За шеста поредна година жители и гости на общината се събраха на Централния площад в град Белослав, за да отбележат заедно деня на винари, лозари и кръчмари. Празникът бе открит от кмета на община Белослав инж. Деян Иванов. Той приветства всички присъстващи и обяви начало на конкурса за "Най-добро домашно вино". Според обичая, в близките лозови масиви бе извършен традиционния ритуал по зарязването на лозите от кмета на общината и от местни лозари. Отслужен бе водосвет за здраве и берекет.

На Трифоновден всеки опита от виното и хапна от мезетата, осигурени от община Белослав и спонсори и приятели на общината. За доброто настроение на всички се погрижи оркестър "Белослав" и местни самодейни състави.
В конкурса за "Най-добро домашно вино" участници представиха рекорден брой вина - 75. За първа година в конкурса за вино участие взеха и представители от други региони на България. Комисия, с председател компетентния и уважаван сомелиер Коста Канариев, определи най-добрите вина, сред които бяха и такива, произведени във Велинград, но от сортове грозде от лозовите масиви на с. Езерово. Кметът инж. Деян Иванов, г-н Коста Канариев и Владислав Николов от Кампания за събиране на пластмасови капачки за закупуване на кувьози „Аз вярвам и помагам“ връчиха грамоти и награди на победителите в конкурса.

Категория най-добро червено вино:
I награда – Камен Савов
II награда – Никола Николов
III награда – Александър Тричков

Категория най- добро бяло вино:
I награда – Венцислав Йорданов
II награда – Александър Тричков
III награда – Сава Савов

Категория най-добро розе:
I награда – Димитър Велчев
II награда – Александър Тричков
III награда – Ивайло Димитров

Категория най-добър пелин:
I награда – Красимир Иванова
II награда – Йордан Тодоракиев
III награда – Стойчо Петров

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата