Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
За втора поредна година МКБППМН към Община Белослав със съдействието на училищните ръководства, се проведе Анти-Спин-кампания под наслов ,,ПрЕзерватирай се’’ ,,БЪДИ В ЧАС’’ по повод 1 декември - Световният ден за борба срещу СПИН И ХИВ.
01.12.2018

За  втора поредна година МКБППМН към Община Белослав със съдействието на  училищните ръководства, се проведе Анти-Спин-кампания под наслов ,,ПрЕзерватирай се’’ ,,БЪДИ В ЧАС’’ по повод 1 декември -  Световният ден за борба срещу СПИН И ХИВ. Учениците от 8 до 12 клас се запознаха под формата на викторина със следните важни въпроси:

  • Как се предава ХИВ?,
  • Всеки човек може ли да се инфектира с ХИВ;
  • Какви симптоми се появяват у човек, заразен с ХИВ ;
  • Може ли ХИВ или СПИН да бъдат излекувани?

 Какво е достатъчно, за да се предпази човек от заразяване с ХИВ.

  • Пътища на предаване на вируса на СПИН.
  • Червената лента е международният символ за солидарност към ХИВ-позитивните и тези, живеещи със СПИН.

 Презервативи и информационни материали бяха осигурени от РЗИ-Варна и МКБППМН при община Белослав.

 ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ !!!

Безплатно и анонимно тестване за ХИВ, хепатит B и CКАБКИС /Кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН / можете  да направите в РЗИ-Варна.

Адрес:гр. Варна,  ул.„Брегалница“ №3, eт. 5, стая 501
(до токсико-физиологичната лаборатория) тел. 052/ 66 52 71

 ВАЖНО!!! Изследванията се извършват чрез вземане на венозна кръв, като методът на работа отнема 1 или 2 работни дни. В кабинета се предлагат и информационни материали като брошури, картички, дипляни за сексуално - предавани заболявания като хепатит В, хепатит С , сифилис. Осигурени са предпазни средства /презервативи/, лубриканти, интимни гелове, които се предоставят на клиентите безплатно.

КАБКИС с Инфекциозна клиника Варна и дермато-венерологичен кабинет в ДКЦ „Св. Анна”, където при необходимост се насочват и консултират клиенти на кабинета при строга конфидециалност.

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата