Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ ПО СЛУЧАЙ 3-ТИ МАРТ
03.03.2018

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ,

140 гoдини ни дeлят oт oнзи Tpeти мapт, ĸoгaтo в Caн Cтeфaнo ce пoлaгaт пoдпиcитe, oзнaмeнyвaли ĸpaя нa Pycĸo-тypcĸaтa вoйнa и paждaнeтo нa бългapcĸaтa cвoбoдa! Тази дума векове наред ражда герои, мъченици и будители, които със слово и меч творят историята и със златни букви изписват категоричната воля на българския народ – свобода или смърт. И свободата идва със смелостта на велики личности, с апостолското дело на Дякона, с бунтовните стихове на Ботев, с кръвта на априлци, с безстрашието на опълченци. Днес се прекланяме пред подвига на всички знайни и незнайни герои, дарили на страната ни не само кръвта, но и сърцата си! Нека помним и пазим спомена за тях, нека бъдем единни, нека бъдем достойни техни последователи!
Днешният празничен ден е символ на вярност към българските корени, на национално самочувствие, заслужена гордост, достойнство и чест! Да го посрещнем достойно и да предадем на децата си свещения завет - да тачат и пазят свободата, да обичат отечеството си и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя нов, по-добър и красив свят, за да бъде в сигурни ръце бъдещето на България.
Нека си го пожелаем! Защото всичко започва с мечтите. А някога, на връх Шипка нашите деди ни показаха и доказаха, че когато се борим за мечтите си, те се сбъдват.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата