*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ ПО СЛУЧАЙ 3-ТИ МАРТ
03.03.2018

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ,

140 гoдини ни дeлят oт oнзи Tpeти мapт, ĸoгaтo в Caн Cтeфaнo ce пoлaгaт пoдпиcитe, oзнaмeнyвaли ĸpaя нa Pycĸo-тypcĸaтa вoйнa и paждaнeтo нa бългapcĸaтa cвoбoдa! Тази дума векове наред ражда герои, мъченици и будители, които със слово и меч творят историята и със златни букви изписват категоричната воля на българския народ – свобода или смърт. И свободата идва със смелостта на велики личности, с апостолското дело на Дякона, с бунтовните стихове на Ботев, с кръвта на априлци, с безстрашието на опълченци. Днес се прекланяме пред подвига на всички знайни и незнайни герои, дарили на страната ни не само кръвта, но и сърцата си! Нека помним и пазим спомена за тях, нека бъдем единни, нека бъдем достойни техни последователи!
Днешният празничен ден е символ на вярност към българските корени, на национално самочувствие, заслужена гордост, достойнство и чест! Да го посрещнем достойно и да предадем на децата си свещения завет - да тачат и пазят свободата, да обичат отечеството си и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя нов, по-добър и красив свят, за да бъде в сигурни ръце бъдещето на България.
Нека си го пожелаем! Защото всичко започва с мечтите. А някога, на връх Шипка нашите деди ни показаха и доказаха, че когато се борим за мечтите си, те се сбъдват.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата