Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
❗️❗️❗️С Ъ О Б Щ Е Н И Е от "НИРА-БУС" ООД❗️❗️❗️
13.02.2018

Уважаеми дами и господа,

Във връзка със стартиралия ремонт на кръстовището на бул. "Вл Варненчик" и ул."Андрей Сахаров" до приключването му, първа спирка в посока Варна - Белослав се променя и става спирка "Родина" /находяща се преди сегашната първа спирка "Автогара"/. Промени в часовете на тръгване не се предвиждат, но моля имайте предвид, че поради образувалото се задръстване може да има нарушаване на графика на движение.

Поднасяме извинения си за причиненото неудобство.

Общинска администрация - Белослав 
и екипът на “Нира Бус” ООД

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата