Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Новини
⚜️Поздравление на кмета на община Белослав по случай Деня на християнското семейство⚜️
21.11.2019
Уважаеми съграждани,
Мили семейства,

Днес празнуваме Деня на християнското семейство. На 21 ноември православната църква отбелязва Въведение на Света Богородица – денят, в който невръстната Мария влиза в храма, за да се подготви за великата си мисия.
21 ноември е посветен на християнското семейство, защото духът и взаимоотношенията в добрите семейства са тези, които определят възпитанието на детето, формирането на неговия характер, подкрепят и развиват дарбите му. Християнските добродетели са възприети от обществото като норма на поведение, които днес следваме в нашите начинания.
Скъпи съграждани, в този празничен и свят ден приемете моите благопожелания за здраве, благополучие и успехи. Нека бъдат благословени вашите делници и празниците ви да са изпълнени с щастие и радост.

⚜️Честит Ден на християнското семейство!⚜️

С уважение,
инж. Деян Иванов
Кмет на Община Белослав
e-УСЛУГИ на Община Белослав
Eнергийна ефективност
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Информационен портал
Да спасим природата