Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
Нека подкрепим Фондация «Искам бебе» и двойките с репродуктивни проблеми да извървят трудния път към прегръдката на своя рожба ! #заедноможем 👪❤️👨‍👨‍👧🧸💙
09.07.2019

Заедно можем!👪❤️👨‍👨‍👧🧸💙 #ФондацияИскамБебе

Община Белослав подкрепя благотворителната инициатива "ИСКАМ БЕБЕ" . Можете да се включите в инициативата, като дарите средства в специално определени за целта кутии, които ще бъдат поставени на всички летни мероприятия, организирани от община Белослав и в Информационния център в сградата на общинска администрация . Събраните средства от кампанията ще бъдат предоставени на Фондация „Искам бебе“, която подпомага двойки с репродуктивни проблеми. Средстава ще бъдат насочени към подпомагане на двойки от община Белослав.

Заедно можем! Нека помогнем да се родят още мечтани деца!

Статистическите данни сочат, че над 145 000 семейства в България се сблъскват с репродуктивни проблеми. Решението, според специалистите, в повечето случаи е асистирана репродукция. Практиката показва и че не всички двойки, борещи се с проблема, отговарят на медицинските критерии на държавния фонд „Ин витро“ и трябва сами да финансират скъпите изследвания и медицински процедури. Фондация „Искам бебе“ подпомога лечението на семейства, които имат нужда от ин витро процедура, за да станат родители, но нямат възможност сами да финансират лечението си.

Нека подкрепим Фондация «Искам бебе» и двойките с репродуктивни проблеми да извървят трудния път към прегръдката на своя рожба !

#заедноможем 👪❤️👨‍👨‍👧🧸💙

https://www.facebook.com/IskamBebe/

http://iskambebe.bg/index.php…

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата