Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - БЕЛОСЛАВ /Местни избори 2019/
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
Нестле за живей активно 2019 в Белослав
11.06.2019
Инициативата „Нестле за живей активно! 2019“ ще зарадва жителите на община Белослав, като им предостави възможност да изживеят един ден от лятото със спортни активности.

Денят на „Нестле за живей активно! 2019“ ще започне точно в 09,30 часа на 23 юни на стадион "Димитър Ватев" в град Белослав.

„Нестле за живей активно! 2019“ е мащабен дългосрочен проект и има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България. Инициативата стартира през 2006 г. и до момента към нея ежегодно са се включвали значителен брой общини.

Общинска администрация - Белослав подкрепя инициативата и кани жителите и гостите на община Белослав да се включат в спортните мероприятия на 23.06.2019 г.

В деня инициативата ще бъдат проведени следните активности:

- Народни танци
- Спортни забавления за най-малките
- Футболен турнир
- Гимнастика за всички
- Народна Топка
- Бадминтон
- Крос за малки и големи

https://www.jiveiaktivno.bg/


e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата