Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
Простете, простени да сте!🍀
10.03.2019

Простете, простени да сте!🍀

Сирни заговезни e празник на всеобщото опрощение, на възстановяването на човешката взаимност и уважение. От стари времена прошката е сред най-великите и най-светли символи на човешкия морал и благородство, защото само човек с дълбок вътрешен мир може искрено да прости и да поиска прошка!
На този светъл празник искрено и сърдечно искам прошка от всички, които волно или неволно съм обидил с дума или дело.

Прошка – един от най-големите християнски празници, на които Църквата призовава нас, вярващите, да пречистим душите си, да изпълним с мир и любов сърцата си, за да посрещнем възкръсналия Христос.

Сирни Заговезни поставя началото на най-продължителния пост през годината, дни на въздържание и смирение.
На този ден се припомнят Христовите думи: “Ако не простите на човеците съгрешенията им и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви.”
Нека в духа на най-светлите традиции на народа ни да приготвим празничната трапеза и да седнем край нея със семействата си.

Нека разкажем на децата си, че храната, баницата, халвата и хамкането са част от символите на празника и на вярата ни.
Нека поддържаме живи и ярки многовековните български и православни традиции. Да се гордеем с тях и да ги предаваме от поколение на поколение.

инж. Деян Иванов
кмет на община Белослав

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата