Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
"ПРАЗНИК НА ВИНОТО И ВЕСЕЛИЕТО"
27.01.2019

На 01.02.2019 година община Белослав организира тържествено честване на ТРИФОНОВ ДЕН. От 10.00 часа на Централния площад в гр. Белослав ще бъде открит "ПРАЗНИК НА ВИНОТО И ВЕСЕЛИЕТО".
Ще се организира кoнкурс за най-добро домашно вино. В него могат да участват производители със собствени вина - червено, бяло, розе и пелин.
Предложените напитки ще се оценяват от комисия с председател Коста Канариев – сомелиер и познавач на виното . Основните показатели, по които ще бъдат оценявани вината са цвят, аромат,вкус и послевкус.
Във всяка категория ще се определят носители на I, ІІ и ІІІ място. На спечелилите ще се връчи грамота и предметна награда.
Всички желаещи да се включат в конкурса за домашно вино трябва да предоставят проби в две бутилки от по 500 мл. от 8.30 ч. до 9.00 ч. във фоайето на читалището.
За доброто насроение на всички присъстващи, общината и дарители ще осигурят безплатно вино за празника, както и художествено-музикална програма.

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - БЕЛОСЛАВ

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата