Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
Поздрав от кмета на община Белослав в навечерието на Коледа
24.12.2018

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В навечерието на християнския празник Коледа и на прага на новата 2019 година, искам да Ви поздравя и да Ви пожелая здраве и благоденствие!

Празниците са време на семейството, на ценностите и на добродетелите. Време, в което всички ние се връщаме към корените си, към българските традиции, наследени от нашите предци, за да почувстваме магията. Правим равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило и се поучаваме от грешките си.

На прага на Новата 2019 година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.

Да посрещнем щастливи и уверени в силите си настъпващата 2019 година!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА! БЛАГОДАТНА 2019 НОВА ГОДИНА!

инж. Деян Иванов
кмет на община Белослав

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата