Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
Поздрав от кмета на община Белослав, инж. Деян Иванов, по случай големия християнски празник и ден на град Белослав – Димитровден!
26.10.2018

Уважаеми съграждани,
Скъпи именици,

За мен е удоволствие да Ви поздравя с големия християнски празник и ден на нашия град Белослав – Димитровден!
Всяка година града ни празнува традициите, отдава значимото на миналото и почит към своя духовен покровител – свети Димитър, защото само когато хората ценят и уважават историята – с дела и вяра могат да изградят бъдещето си!
На всички Вас и вашите семейства пожелавам от сърце да сте здрави!

Нека имаме мъдростта да различаваме правилното от неправилното. И силата да избираме доброто, както за големите решения, пред които се изправяме, така и във всекидневните ни малки избори, в отношението ни един към друг.

Вяра и надежда, спокойствие и мир във всеки дом и семейство!

Честит празник!

инж. Деян Иванов
Кмет на община Белослав

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата