Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ЕКСПЕДИЦИЯ ABORA IV в Белослав
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
ПОЛИЦИЯ
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
Пази горите
Български пощи
Новини
Празнична програма за 26.10.2018 г. по случай 37-годишнина от провъзгласяването на Белослав за град и Димитровден
24.10.2018
 

Скъпи жители и гости на община Белослав,

По случай празника на гр Белослав -  37-годишнината от провъзгласяването на Белослав за град и Димитров ден, Ви каним от:
- 9:00 ч. на Празнична литургия  в Храм "Св. вмчн Димитр Солунски" в гр. Белослав;
- 10:30 ч. поднасяне на венец на паметинка в централен парк в гр. Белослав; 
- 18: 00 ч.  на централен площад в гр. Белослав, където ще се проведе празничен концерт, посветен на 37-годишнината от провъзгласяването на Белослав за град и Димитров ден! Специални гости-участници в тазгодишната празнична програма са Национален фолклорен ансамбъл БЪЛГАРЕ, Дуетът Крис и Велин, Танцова школа "Младост" с хореограф Мирослав Михайлов, танцова школа "Милденс" с хореограф Людмила Стоева и малките таланти на Белослав - гайдарите Ивън Светославов и Стелиян Валентинов. 

НЕКА ВСИЧКИ СЕ НАСЛАДИМ И БЪДЕМ ЧАСТ ОТ НАШИЯ ДЕН, НАШИЯ ПРАЗНИК!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

e-УСЛУГИ на Община Белослав
Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата