Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
ДЕЦАТА НА БЕЛОСЛАВ: ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО!
10.11.2017

„Очакваме ви отново!“ – това пожелаха децата от ОУ "Св. Патриарх Евтимий" в гр. Белослав на екипа на Областния информационен център – Варна. Днес в училището беше представена книгата „Заедно за Европа“, 60 години Европейски социален фонд.

ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, което е част от проекта „Твоят час“, участва в книгата с клубовете си по извънкласна дейност „Млад изследовател“ и „Ръчно изработено“. „Тази година в нашето училище вече има общо 12 кръжока“, каза Ивана Апостолова, директор на учебното заведение.

По време на събитието, на което присъстваха 35 деца, те имаха възможност да се запознаят с книгата и получиха моливи, бои и тетрадки.

„Заедно за Европа“ съдържа успешни истории на хора, реализирали свои проекти с помощта на ОП „Човешки ресурси“. В изданието присъстват и кръжоците по проекти „Успех“ и „Твоят час“ на училища от 12-те общини на Област Варна. Представянето на книгата, което стартира на 8 ноември, ще се проведе във всички общини на областта и ще приключи на 22 ноември.
Областен Информационен Център Варна

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата