Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
Архангелов ден!
08.11.2017

Уважаеми съграждани,

На 8 ноември българската православна църква почита Св. Архангел Михаил - архистратег (военачалник) на цялото небесно воѝнство от ангели и архангели. Светецът е вожд на небесните сили в борбата им срещу мрака и злото. На този ден служителите на Национална служба "Полиция" на МВР, отбелязват своя професионален празник.

Уважаеми служители на УП "Белослав и Аврен" ,

На този светъл ден засвидетелствам своето уважение към всички Вас за проявявания ежедневно висок професионализъм. Вашата професия е призвание и обществен дълг, който заслужава да бъде високо ценен и подкрепян. Всеотдайната Ви и високоотговорна мисия са гаранция за реда и спокойствието на гражданите на нашата община.
По повод празника Ви пожелавам много здраве и сили да посрещате предизвикателствата, пред които сте изправени ежедневно!

Нека Свети Архангел Михаил закриля Вас и семействата Ви и Ви дава кураж и вяра в житейския Ви път.

Честит празник и на всички празнуващи именния си ден днес!

инж. Деян Иванов
Кмет на Община Белослав

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата