Здравейте!

Община Белослав е Администратор на лични данни и във връзка с изпълнението и прилагането на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, е необходимо да се запознаете с Декларацията за поверителност на Община Белослав и Политиката за мерките за защита на личните данни, събирани, обработвани, съхранявани и предоставяни от Община Белослав . Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашия уеб сайт.

*****************************************
ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА В БЕЛОСЛАВ 2018
Разписание за движение на м/ф "Белослав"
Проект "Изграждане на институционален капацитет в областта на социалното включване чрез транснационално сътрудничество и обмен на добри практики" между Община Белослав и Майо Каунти Кансъл, Касълбър, Ирландия по ОП РЧР 2014-2020
ПОЛИЦИЯ
Пази горите
Български пощи
Новини
ОБЛАСТНИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ВАРНА ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА“ в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ - гр. Белослав
06.11.2017

Какво е общото между кафене, арт студио и счетоводна кантора? Отговорът на този въпрос можете да намерите в изданието на Областния информационен център – Варна „Заедно за Европа“ – 60 години Европейски социален фонд.
Книгата съдържа успешни истории на хора, които са реализирали своите проекти с помощта на финансиране по ОП „Развитие на човешките ресурси“.
В нея са включени също така и кръжоци по проект „Успех“ и „Твоят час“ на училища от 12-те общини на областта.

Представянето на книгата ще се проведе в периода 8 - 22 ноември и ще се състои в училища, чийто проекти са включени в нея. Инициативата ще приключи със специално събитие във Варна, което ще се състои на 23 ноември.

Екипът на ОИЦ- Варна ще посети ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ в гр. Белослав на 10 ноември (петък) от 11:00 ч.

По време на събитието освен да разберат повече за книгата, присъстващите ще могат да получат информация за актуални възможности за европейско финансиране.

„Идеята на книгата е да събере и представи реални истории, защото именно тези хора, техните проекти и положителен пример олицетворяват смисъла на европейското финансиране“.

Очакваме Ви!

--------------------------
Областен информационен център – Варна
тел.: 052/ 820 911, 052/ 820 955, 0887 970 570, e-mail: oic.varna@eufunds.bg
адрес: пл. „Св.Св. Кирил и Методий“ 2 /Козирката/
web: www.eufunds.bg, www.varna.bg
група във Фейсбук: http://www.facebook.com/groups/257231861054271/

Декларация за поверителност на Община Белослав
ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ШЕВИЦАТА БЕЛОСЛАВ
МИГ АВРЕН-БЕЛОСЛАВ
НЧ "Съзнание-1926"гр.Белослав
Проверка "МДТ"
EasyPay
Eнергийна ефективност
Информационен портал
Да спасим природата